Online Regisztráció

 

1., Első lépésként itt a felületen szándékot nyilvánítasz arról, hogy szeretnél beíratkozni valamelyik kategóriás képzésünkre – az űrlap kitöltésével. Itt megadod az elérhetőségeidet, és lehetőséged van szkennelve elküldeni nekünk az okmányaidat ügyintézésre.

2., A megadott emailcímen jelentkezünk a részletekkel.  Megkapod a felnőttképzési szerződést, tanulói tájékoztatót, vállalási feltételeket és a motoros tanfolyam menetrendjét. A felnőttképzési szerződést kitöltve, aláírva és beszkennelve kérjük visszaküldeni az iskola emailcímére!

3., Információt küldünk ezután, hogyan tudsz utalni és mennyit szükséges. Ha E-learning formában szeretnéd a képzést, akkor az utalás beérkezése után a hiánytalan adatokkal elkészítjük a regisztrációdat. Fogsz kapni egy emailt az E-titán rendszerből, ahol neked be kell fejezned a regisztrációt a Te oldaladról, és el kell indítanod a tananyagot. Ha tantermi tanfolyamot szeretnél, akkor egyeztetünk a következő tantermi tanfolyamról. 

4., Ha végeztél az e-learning tananyaggal, és az átfogó teszt is sikeres volt a részedről, akkor le tudod tölteni a képzési igazolást a rendszerből. Ekkor be kell fáradj hozzánk vizsgaidőpontot egyeztetni.

Adataidat bizalmasan kezeljük, csak az autósiskola levelezésében érhető el email formájában. A honlapon nem tároljuk az adatokat! Lásd az adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon.

Kérjük add meg teljes nevedet
Kérjük add meg telefonszámodat
Kérjük add meg email címedet
Kérjük írj nekünk azzal kapcsolatban, hogy mivel kapcsolatban keresel minket, melyik kategóriára jelentkeznél, stb.