Motor 2023

Gyorsított képzés MOTORRA / AUTÓRA

Kibővített eszközpark – nagy létszámú oktatókkal!

Most lehetőséged nyílik, hogy gyorsabban juss hozzá a kívánt kategóriához!

Expressz ütemezés információk:

Gyors, rugalmas ügyintézést kínálunk neked – nálunk bankkártyás fizetés, utalás is lehetséges Minimum heti három alkalmat ajánlunk fel a vezetésre (alkalmanként két gyakorlati óra – 2*50 perc) Előre koreografált menterend a részletekkel, hogy mindíg tisztában lehess a következő lépéssel! Kinek ajánljuk?

 • KEVÉS AZ IDŐD – a jogsi megszerzésére rövid idő áll rendelkezésedre (pl. rövidesen külföldre költözöl, gyermeked születik, munkahelynél hasznos előny a tudás, stb.)
 • KÜLFÖLD – külföldön élsz, de itthon szeretnéd elvégezni a tanfolyamot
 • MÁSIK ISKOLA – másik iskolánál nem haladsz, és hamarosan lejár a KRESZ vizsgád 2 éves határideje

Miből áll a gyorsított képzés?

 • e-learninges KRESZ tanfolyamból, amelynek elvégzése Rajtad áll (akár 2 nap alatt is elvégezhető). 
 •  Erre akár azonnal jelentkezhetsz ITT, és egy-két napon belül kezdheted is a képzést. 
 • kötelező gyakorlati órákból – garantáljuk, hogy a kötelező vezetési órát (a 24/2005 IV. 21. GKM rendelet által előírt módon) a vezetési karton hitelesítését követően nagyon hamar levezetheted. Ezzel átlagosan heti 6 óra vezetést biztosít Neked. Természetesen amennyiben szükséges, akkor a pótórákkal a gyorsított képzés időtartama arányosan hosszabbodni fog (1 hét / 6 óra).
 • Motoros oktatás hétvégén is elérhető!

Mit NEM biztosítunk ezzel?

 • SORON KÍVÜLI VIZSGÁT – a vizsgaidőpontokat minden esetben a KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) jelöli ki, így erre soron kívüliséget nem tudunk biztosítani. A vizsgára kiírás feltétele az alapórák, és az előírt kilométerek teljesítése.

Mire van még szükséged?

 • ELHIVATOTTSÁG – a sikeres vizsgához 100%-ban szükséges a tanuló elhivatottsága a jogosítvány megszerzését illetően.
 • NYITOTTSÁG – az oktatód vezetéssel kapcsolatos utasításait, instrukcióit el kell fogadnod, a magadévá kell tenned. Ez a biztonságra törekvés miatt merül fel.
 • RUGALMASSÁG – az előre megbeszélt órákat lehetőség szerint, és saját érdekedben ne mondd le, és tudj alkalmazkodni az oktatód munkaidejéhez is. 24 órával a vezetés megkezdése előtt jelezned kell az óra lemondását!

Miben vagyunk mások, mint a többi autósiskola? Nálunk nem tart évekig megszerezni a jogosítványt. Ügyintézőink és oktatóink egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek, így a folyamatok kifejezetten gördülékenyen mennek. A legfontosabb különbség közöttünk és más autósiskolák között pedig az, hogy nálunk a sikeres KRESZ vizsgát követően nagyon hamar el tudod kezdeni a gyakorlati órákat. Máshol ez sokszor hónapos kimaradásokat követően történik meg. Hogyan kezdjél hozzá? Online regisztráció! – Személyes megjelenés szükséges egy alkalommal az elméleti vizsgára lejelentés előtt! Hogyan zajlik mindez? Első lépésként itt a felületen szándékot nyilvánítasz arról, hogy szeretnél beíratkozni valamelyik kategóriás képzésre – az űrlap kitöltésével.

 
A megadott emailcímen jelentkezünk a részletekkel.
 
 

Megkapod a felnőttképzési szerződést, tanulói tájékoztatót, vállalási feltételeket. Információt hogyan tudsz utalni és mennyit szükséges. Ha E-learning formában szeretnéd a képzést, akkor az utalás beérkezése után a hiánytalan adatokkal elkészítjük a regisztrációdat. Ha tantermi tanfolyamot szeretnél, akkor egyeztetünk a következő tantermi tanfolyamról. Részletes információkkal szolgálunk mindkét esetben 🙂 Utána jöhet a tanulás – és hidd el hipp-hopp itt a vizsga! KRESZ vizsga után a rutin órákat nagy gyakorisággal szervezzük. Utána a vizsgát is igyekszünk a legrugalmasabban megoldani. Az első szintfelmérő gyakorlati foglalkozás után egyeztetünk a vizsga időpontjáról. A menetrend az előzetes tájékoztatóban benne lesz 🙂 A forgalmi oktatásban egyszerre két motoros vehet részt – itt összeszervezzük a megszokott párokat és azonos kategóriákat lehetőség szerint, és szintén nagy gyakorisággal szervezzük az órákat. Alkalmanként két gyakorlati óra (2*50 perc)

“Csak egy motoros érti, hogy miért dugják ki a kutyák a fejüket a kocsiablakon.”

Fontos információk: – ezeken a linkeken további információkat találsz

Motoros műszaki kérdések

A, A2, A1, AM(moped) kategóriás hivatalos oktatóvideók

A, A2, A1, AM (moped) kategóriás pályarajzok

Extra vezetéstechnikai tréning