e-learning

Iskolánk az e-learning rendszer keretében is rendelkezésre áll. Partnerünk az E-Educatio Információtechnológiai Kft.

Mi az e-learning? Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. Használata egyre elterjedtebb és kedveltebb a világban kényelmes volta miatt. Egyre általánosabban alkalmazott és kifejezetten eredményes képzési formává válik, elsősorban a felsőoktatás, a felnőttoktatás területén. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és hatékonyan elsajátíthatóvá az ismereteket.

Lényeges része az interakció, amely egyrészt „ébren tartja” a tanuló figyelmét, másrészt lehetővé teszi az előrehaladás fokának, illetve a tananyag elsajátításának mérését, regisztrálását.

Előnyei:

 1. 1 – A tanulásra fordított időt beoszthatjátok magatoknak.
 2. A rendszer naplózza, hogy hol tartott a tanuló, aki a következő belépéskor ugyanonnan folytathatja.
 3.  
 4. 2 – Az e-learning esetében a vizsgaeredmények jobbak, a vizsgasikeresség aránya is nagyobb, mivel a vizsga az elektronikus képzéshez hasonló számítógépes környezetben történik, így ennek a kezelése és megszokása már a tanulás folyamata alatt rutinná válik.
 5.  
 6. 3- A már elvégzett tananyagrészek tetszőleges számban újratanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban ismételhetőek. Folyamatos szintfelméréssel és visszajelzéssel minden modul végén.
 7. A tanulást életszerű példák és szimulációk segítik. A rendszer egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás: az oldalak közti navigációtól a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon kihasználhatóak az e-learningben rejlő lehetőségek.
 8.  
 9. 4 – A tanfolyam elvégzéséhez csak számítógép és internetkapcsolat szükséges, így akkor és onnan tanulsz, amikor neked alkalmas 90 napig, 60 órán keresztül, ami rendkívül rugalmas. A tananyag modul rendszerű, mini- és részvizsgákat tartalmaz, a végén egy záróvizsgával, amely egy tantermi KRESZ tanfolyammal egyenértékű. Ezután megkapjuk a képzési igazolást, ezzel és az orvosi alkalmassági vizsgálat igazolásával tudunk KRESZ vizsgára jelenteni.

A hatóságilag akkreditált tananyagok teljes körű elméleti képzést nyújtanak tanulóink számára. Ezek a tananyagok a következő hozzáférési időkkel érhetőek el:

 • I-es csomagban: 90 nap alatt, 60 óra elérés,
 • II-es csomagban: 180 nap alatt, 75 óra elérés,
 • III-as csoamgban: 365 nap alatt, 90 óra elérés

 Az elismert szakértők által megalkotott tananyagok, az átgondolt módszertani megközelítés, a jogszabályok által is megkövetelt alaposság, az elért tudásszint ellenőrzése és önellenőrzése, valamint a tényleges hatósági vizsgakérdések integrálása együttesen azt eredményezik, hogy az eduKRESZ tananyagok mind a gyakorlati vezetésre, mind pedig az eredményes elméleti vizsgára történő felkészítésben az élen járnak.

Vissza a kezdőlapra